Shell LubeAnalyst

Effectieve machinesmering is nooit eerder zo relevant geweest. Steeds meer vertrouwen wij op geavanceerde machines om efficiënt te kunnen opereren. Daar komt Shell LubeAnalyst in beeld. Vanuit ons partnership met Shell Lubricants kunnen wij onze dienstverlening op de resultaten uit deze geavanceerde oliediagnoses baseren.

Geavanceerde olieanalyse

Shell LubeAnalyst is een geavanceerde olieanalyse. De resultaten geven inzicht in de conditie van smeeroliën en de apparatuur waarmee ze in aanraking komen. Het stelt onze monteurs in staat om proactief onderhoudsbeslissingen voor te stellen die jou helpen om de operationele efficiëntie te verhogen en ongeplande stilstand te verminderen.

Shell partnership

Door onze innige samenwerking met Shell op technisch vlak stelt leunen wij op ruim 30 jaar aan ervaring met olieanalyses. Bovendien worden de resultaten vergeleken met tienduizenden samples uit de hele wereld.

Wij bewaken de conditie van jouw smeermiddelen en machines.

Shell LubeAnalyst heeft bijzondere voordelen:

  1. Apparatuur diagnoses en inzichten gebaseerd op meer dan 30 jaar expertise.
  2. Professionele ondersteuning en aanbevelingen voor preventief onderhoud.
  3. Een overzichtelijk rapport met een actueel overzicht van de prestaties van het smeermiddel in jouw apparatuur.

Preventief onderhoud

Door regelmatig monsters te analyseren, kunnen we veranderingen van de olieconditie detecteren. Dit helpt ons bij het identificeren van potentiële problemen zoals slijtage, contaminatie of degradatie van de olie. Doordat de analysegegevens uit Shell LubeAnalist abnormale slijtage aan apparatuur inzichtelijk maken zijn we in staat om preventieve maatregelen. Daarmee verlagen wij het uitvalpercentage, voorkomen we onnodige downtime en verlengen we onderhoudsintervallen.

Op basis van de rapportage van Shell LubeAnalyst kunnen wij aanbevelingen doen. Zo kunnen wij een smeerschema opstellen en uitvoeren of we ondernemen gerichte acties, zoals het vervangen van olie, het schoonmaken van filters of het uitvoeren van gepland onderhoud. Hierdoor kun je jouw operationele kosten verlagen en de levensduur van jouw apparatuur verlengen.

In een tijd waarin efficiëntie en betrouwbaarheid essentieel zijn voor industriële activiteiten, gebruiken wij Shell LubeAnalyst om het smeer technisch machineonderhoud naar een hoger niveau te tillen. Zo helpen we jou om de ambities van jouw bedrijf waar te maken!

Shell LubeAnalyst: Minder stilstand, hogere productiviteit

Met ons uitgebreide portfolio voor bewaking van de olieconditie kun je een olieservice kiezen die aan al jouw wensen voldoet. Neem contact op met één van onze experts voor meer informatie!

Contactpersoon