Vidol Marine is gespecialiseerd in Shell smeermiddelen voor de binnenvaart  en visserij. Wij beperken ons niet tot het leveren van het beste product tegen de beste prijs maar onderscheiden ons in de aanvullende dienstverlening. Onze technisch specialisten maken een passend smeerschema voor iedere toepassing en brengen advies uit voor producten die zorgen voor een gunstige onderhoudsinterval en levensduur. Machinebetrouwbaarheid en efficiëntie zijn sleutelwoorden in onze benadering. 

Producten en diensten

Naast Shell smeermiddelen levert Vidol Marine een breed product assortiment producten voor binnenvaart en Visserij: Vidol Glycocare koelmiddelen, NOxCare specialty adblue en Shell GTL Fuel Marine brandstof. Met deze producten ontstaat een totaalconcept aan uitgekiende vloeistoffen voor binnenvaart- en visserijschepen: One-stop shopping! Met een gedegen advies zorgen wij voor een optimale afstemming die uw TCO aanzienlijk kan verlagen.

Totaalconcept inclusief advies

De Vidol technisch specialist zorgt voor een optimale afstemming van de onderhoudsproducten en brandstof en legt dit vast in o.a. een smeerschema. Dit is meteen uw leidraad voor veel onbezorgde vaaruren een gegarandeerd laag kostenniveau. Mocht er toch iets aan de hand zijn dan is Vidol altijd bereikbaar om u met raad en daad te ondersteunen.

Contactpersoon