Services

Vidol Marine is officieel distributeur van Shell smeermiddelen en brandstoffen. Vidol Marine onderscheidt  zich door mee te denken, te adviseren en ondersteuning te bieden. Naast het leveren van smeermiddelen en brandstoffen is Vidol Marine ook leverancier van koelvloeistoffen voor Heavy Duty toepassingen.

Vidol Marine maakt gebruik van het vloeistof management concept, dit wil zeggen dat wij alle benodigde vloeistoffen in en rondom een motor kunnen leveren. Hierin staan brandstoffen, smeermiddelen en koelmiddelen centraal.
De technisch adviseurs van Vidol Marine hebben zich  gespecialiseerd in het onderzoeken van vloeistoftoepassingen op maat en deze te implementeren. Daarnaast worden er naar behoefte uitgebreide smeerschema’s opgesteld ten behoeve van de toepassingen. Het consequent doorvoeren van vloeistofmanagement resulteert in minder uitval, lagere onderhoudskosten en een lager brandstofverbruik.  Bij elkaar opgeteld kan dit een flinke kostenbesparing opleveren. Prettige bijkomstigheid is dat het een duurzamer resultaat oplevert.